AKU SEORANG PELAJAR SATRIA!!

Published January 2, 2010 by wana93

Bacalah dengan hati yang terbuka dan semangat yang membara..

Aku Seorang Pelajar Satria. Aku Seorang Pelajar Satria Yang Terhebat. Aku Hebat..Lebih Hebat Daripada Apa Yang Aku Sangkakan. Apa Yang Orang Lain Kata Terhadap Aku Semuanya Dusta Belaka. Aku Tahu Siapa Aku. Aku Hebat..Hebat..Hebat..!!! Aku Boleh Lakukan Apa Yang Ingin Aku Lakukan. Ibu!! Ibu!! Ibu!! Tidak Sia-Sia Ibu Melahirkan Aku..Aku Tidak Akan Menghampakan Ayah Dan Ibu..Ini Anak Ayah..Ini Anak Ibu..Jangan Kau Sangsikan..Aku Tidak Akan Memalukanmu..Ayah!! Ibu!! Ini Janji Anakmu!! Akan Aku Pastikan Kejayaan Menjadi Milikku. Akan Aku Hadiahkan Kejayaanku Kepadamu. Aku Tak Akan Mensia-Siakan Harapanmu. Sebelum Kau Pergi MenghadapNya..Akan Ku Pastikan Aku Telah Menghadiahkan Kejayaanku Kepadamu. Akan Ku Bela Nasibmu. Akan Ku Balas Jasa-Jasamu Selama Ini. Walaupun Ku Tahu Jasamu Itu Tidak Akan Terbalas Dengan Apa Jua Khidmatku Kepadamu. Tapi!! Aku Tahu Kau Akan Rasa Amat Berbangga Dan Bahagia Sekiranya Aku Berjaya Dalam Hidupku. Akan Aku Pastikan Kejayaan Menjadi Milikku. Oh Ibu!! Oh Ayah!! Jangan Kau Sangsikan Janji Anakmu Ini!! Aku Pasti Akan Menunaikan Janjiku!! Akan Ku Pastikan Kau Berbangga Kerana Telah Melahirkan Aku!! Aku Hebat..Hebat..Hebat!!! Aku Boleh Lakukan Apa Yang Ingin Aku Lakukan. Siapa Kata Siapa Kata..Siapa Kata Aku Tak Hebat..Siapa Kata Aku Lemah..Aku Tidak Lemah Seperti Yang Mereka Katakan..Aku Tidak Bodoh Seperti Yang Mereka Sangka..Akan Aku Buktikan Kepada Sesiapa Yang Berkata Demikian..Kerana Aku Kenal Siapa Aku..Jangan Kau Berkata Apa-Apa Sebelum Kau Mengenali Diri Ku. Aku Adalah Aku. Aku Yang Mengenali Diri Ku. Siapa Kau Yang Ingin Menilai Diriku. Apa Yang Aku Tahu Ialah Kemenangan Untuk Diri Dan Keluarga Ku..Aku Hebat..Hebat..Hebat!!! Yea..Aku Seorang Pelajar Satria Yang Terbaik Dan Terpilih. Akan Ku Musnahkan Harapan Mereka Yang Ingin Melihat Aku Gagal. Apa Yang Aku Tahu Ialah Kemenangan Untuk Diri Dan Maruah Ku..Aku Hebat..Hebat..Hebat!!! Yea..Ibu!! Ibu!! Ibu!! Tidak Sia-Sia Ibu Melahirkan Aku..Aku Tidak Akan Menghampakan Ayah Dan Ibu..Ini Anak Ayah..Ini Anak Ibu..Jangan Kau Sangsikan..Aku Tidak Akan Memalukanmu.. Aku Hebat..Hebat..Hebat!!! Yea.. Tidak Sia-Sia Ibu Melahirkan Aku..Aku Tidak Akan Menghampakan Ayah Dan Ibu..Ini Anak Ayah..Ini Anak Ibu..Jangan Kau Sangsikan..Aku Tidak Akan Mensia-Siakan Harapan Ibu Dan Ayah..Akan Aku Pastikan Aku Memang Seorang Pelajar Satria Yang Terhebat.

-kursus motivasi-

cemerlang 20 A

Jom sama2 kita ikut apa yang motivator cadangkan untuk kita menjadi pelajar yang cemerlang.

Sekadar m0tivasi dan pembakar semangat untuk kita kembali ke sekolah..

DOAKAN KEJAYAAN KITA BERSAMA..

ALL D BEST TO ALL STUDENTS.. 🙂

10 comments on “AKU SEORANG PELAJAR SATRIA!!

 • ianya dapat mengembalikan semangatku untuk kembali ke sekolah agar memperolehi keputusan cemerlang dalam SPM taun nie….
  insyaallah….(^.^’)…

 • Artikel yang dapat memperingati diri yang sering kealpaan dengan tanggungjawab sebagai seorang anak untuk memberi kejayaan(kegembiraan) kepada orang tua kita.Semoga wana mendapat kejayaan cemerlang SPM tahun ne.

  • xtaula..
   ayat ni sy ambil dr se0rg pensyarah m0tivasi yg bg m0tivasi kat skul sy..
   insyaAllah..
   d0akanlah sm0ge smgt ini istiqamah dlm diri kita..
   terima kasih 😉

 • Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: