PANDANGAN ALLAH YANG UTAMA..

Published February 29, 2012 by wana93

Utamakan pandangan-Nya dalam segala urusan hidup kita.. ^^

Pandangan manusia tidak membawa makna apa-apa..

Pandangan Yang Maha Esa, itulah segalanya..

Ikhlas dan mujahadah hanya kerana-Nya..

Hanya kerana-Nya..

2 comments on “PANDANGAN ALLAH YANG UTAMA..

  • sekarang ni susah nak cari orang yang boleh fikir pandangan mane yang lebih utama..evan saya pon same..kdg2 menjaga, kdg2 pentingkan pandangan manusia juga..nak jadi yang terbaik dikalangan manusia..tapi hak Allah sering kita alpa..coz kita Xnampak kelebihan pandangan Allah kat kite secara zahir. contoh mudah kalau kite Xde couple pade zaman sekarang ni rase cam org batu yg tinggal dalam gue..Xbertamadun. kalau yang dah berkenalan pula kalau Xkuar dating Xhebat r..Xkenal hati budi, camne nak hidup dgn die nanti..huhuhu!!tu r contoh terdekat yang sering saya dan kawan2 pk..
    tapi jom same2 kite cube bhw janji Allah itu benar!
    kite boleh berusaha tapi biar kene pada batasnya!!
    Allahu Akbar!!

  • “sesungguhnya Allah tidak memandang tubuh2 kamu..dan tidak pula memandag rupa2 kamu..tetapi Allah memandang hati2 kamu”..renung2kanlah…

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: